add a link

Yeni Dizi Fragmanlari Haberleri videosu izle

ajouter un commentaire
Fanpup says...
I remember visiting this website once...
It was called Fragman Haberi Dizi Videolari
Here's some stuff I remembered seeing:
Güneşin Kızları dizisi 24.Bölüm Fragmanı 30 Kasım Pazartesi
Güneşin Kızları 24.Bölüm Fragmanı 30 Kasım Pazartesi Güneşin Kızları 24.Bölüm seyret Güneşin Kızları 24.Bölüm Fragmanı izle Gerçekleri öğrenen Savaş, Mertoğlu Ailesi ile ilişkisini kesiyor! Güneşin Kızları 23. Bölüm Özeti Savaş’ın gerçeği öğrenmesinden sonra yıkılan Rana, eve gelip herkese olanları anlatır. Savaş ise, aileyle bütün bağlarını koparıp yeni bir hayata başlar. Nazlı her adımda Savaş’ın yanında olacaktır Selin, Tuğçe’yle beraber Elif’in gerçek yüzünü ortaya çıkarmaya kararlıdır. İkili, bulduklarını Ali dahil herkesin öğrenmesini sağlayamaya çalışacaklardır.
Levent, Ali’den Sevilay’ın hayatına girmek için izin ister. Ali, annesinin artık önüne bakmasını istemektedir. Haluk ile Ali bir kez daha karşı karşıya gelirler. Güneşin Kızları 24.Bölüm Fragmanı Nazlı ile Savaş’ın kaçma planı başarısızlıkla sonuçlanır. Kızlar eve dönerler. Nazlı’nın kalbi kırılmıştır. Selin, Savaş’a sinirlenir ve Ali’ye olanları anlatır. Ali, Savaş’ı perişan bir halde bulur. Ali ve Selin, Savaş’ı kendine getirmeye çalışırken Savaş, annesiyle ilgili bir gerçeği ağzından kaçırır. Ali ve Selin bu olayın göründüğünden daha başka sebepleri olduğunu fark ederler.
Savaş, kendine geldiğinde her şeyi yalanlar. Savaş’ın başka bir planı vardır.Levent, Sevilay’a yaklaşmaya başlar. Haluk bunu fark eder. Levent’in asıl peşinde olduğu kişinin kendisi olduğundan şüphelenir. Peki Levent’in onunla ne alıp veremediği vardır? Haluk ve Levent karşı karşıya gelir. Bu yüzleşme sonucu Levent, Ali’yle konuşmaya karar verir. Güneşin Kızları 24.Bölüm Fragmanı 30 Kasım Pazartesi KanalD
Bunu E-postayla GönderBlogThis!Twitter\'da PaylaşFacebook\'ta PaylaşPinterest\'te Paylaş
Kırgın Çiçekler dizisi 23.Bölüm Fragmanı 30 Kasım Pazartesi
Kırgın Çiçekler 23.Bölüm Fragmanı 30 Kasım Pazartesi Kırgın Çiçekler 23.Bölüm seyret Kırgın Çiçekler 23.Bölüm Fragmanı izle Otobüs kazasından sonra olay yerinde tam bir can pazarı yaşanır. Hayati tehlikesi olan Eylül ve Songül acil ameliyata alınırken sınıftan bir arkadaşları hayatını kaybedince kızlar korkuyla ameliyathane önünde beklemeye başlar.
Bacağından yaralanan Defne ise sakat kalma ihtimali ile yüz yüze kalır. Kazayı haber alan Nazan o sırada evinde çalışan Mesudeye haber vermeden hastaneye koşar. Durumu sonradan öğrenen Mesude, Eylülü kaybetme korkusuyla çılgına döner. Kırgın Çiçekler 23.Bölüm Fragmanı Kemal ile beraber hastaneye gelince kızların tepkisini çeker.
Cemre, Burak hakkındaki şikâyetini geri çektiği için kendini suçlamaktadır. Kazadan hafif yaralı kurtulan Burak, polisler onu almaya geldiğinde hastaneden kaçar. Kızlar arkadaşları için dualar edip beklerken hastaneye sürpriz bir misafir gelir. Yıllar sonra kızının izini bulan Seher, Meralin karşısına çıkar. Kırgın Çiçekler 23.Bölüm Fragmanı 30 Kasım Pazartesi Atv
Paramparça dizisi 43.Bölüm Fragmanı 30 Kasım Pazartesi
Paramparça 43.Bölüm Fragmanı 30 Kasım Pazartesi Paramparça 43.Bölüm seyret Paramparça 43.Bölüm Fragmanı izle Hazal’dan yanlış üzerine yanlış!Hazal’ın televizyona verdiği röportaj hem kendisini hem de etrafındakileri çok zor durumda bırakır. Hazal yaptığından pişman olur ancak hatasını telafi etmek isterken çok daha büyük bir hata yapar.
Hazal yaşananlardan büyük bir hayat dersi alır. Dilara’nın aşk itirafı Dilara ve Harun’un birlikteliğinden şüphelenen Candan, Dilara’nın aşk itirafı ile sarsılır. Paramparça 43.Bölüm Fragmanı Öte yandan Özkan da Hazal’ın yaptıklarından kendisini sorumlu tutar. Özkan, kendisini affetmesini istediği Hazal’dan hiç beklemediği bir yanıt alır.
Romantizm Dorukta Cansu’nun ve Hazal’ın yaşadığı sıkıntıları gören Cihan ailenin tüm bireylerini aynı masa etrafında buluşturup yüzleştirir. Ardında Gülseren’e bir sürpriz yaparak onu şehir dışına götürür. Cihan’ın planı başkadır; bir ömür mutlu yaşayacağını düşündüğü Gülseren’e dizlerinin üzerinde evlilik teklif etme günü gelmiştir. Paramparça 43.Bölüm Fragmanı 30 Kasım Pazartesi star tv
Yeşil Deniz dizisi 49.Bölüm Fragmanı 30 Kasım Pazartesi
Yeşil Deniz 49.Bölüm Fragmanı 30 Kasım Pazartesi Yeşil Deniz 49.Bölüm seyret Yeşil Deniz 49.Bölüm Fragmanı izle Zümrüt, İsmail’in teklifine ne cevap verecek? Ekranların sevilen dizisi Yeşil Deniz, Pazartesi akşamlarınızın eğlencesi olmaya devam ediyor. Senaryosu, oyunculukları ve görselliğiyle büyük beğeni toplayan dizide bu hafta Zümrüt’ün İsmail’e vereceği cevap merak konusu oluyor. Süleman ve Sibel arasındaki formalite evliliğin ilk ayağı olan nişan töreni Üsen’ler bahçesi müsait olmadığından Hicabi’lerin bahçesinde yapılacaktır.
Üsen’in derdi ise nişana olabildiğince çok insan toplayarak kasabada bozulan itibarını yeniden toparlamaktır. Kasaban ayrılacağını bu kez kimseye söylemeyen İsmail, sadıçlarıyla ve kardeşiyle hissettirmeden vedalaşır. Yeşil Deniz 49.Bölüm Fragmanı Zümrüt ise İsmail’in teklifine ne cevap vereceği konusunda kararsızdır. Sibel ve Süleman arasında olanlara en başından beri inanmayan Emine gerçekleri öğrenmek için Emin’i köşeye sıkıştırır. Bildiği her şeyi anlatan Emin ise pişman olmuş, Emine’nin bir rezillik çıkarmasından korkmaktadır.
Emine beklenen hamleyi yapar ve kimse anlamadan Sibel’i nişan yerinden uzaklaştırır. Amacı Süleman’la Neşe’ye bir oyun oynayarak ikisini yeniden barıştırmaktır. Emine’nin planı işe yaracak mıdır? Süleman, Sibel ortadan kaybolunca ne yapacaktır? Bahri’nin okulu bırakması yönündeki teklif Atiye’de karşılık bulmazken İsmal ve Zümrüt her şeyi geride bırakıp kasabadan ayrılacak mıdır? Yeşil Deniz 49.Bölüm Fragmanı 30 Kasım Pazartesi trt1
O Hayat Benim dizisi 70.Bölüm Fragmanı 29 Kasım Pazar
O Hayat Benim 70.Bölüm Fragmanı 29 Kasım Pazar O Hayat Benim 70.Bölüm seyret O Hayat Benim 70.Bölüm Fragmanı izle Ateş ile ilişkisinde ki duygusal çıkmazlarla boğuşan Bahar, kaçarak sığınacağı tek yerin öz ailesi olduğunu anlar sonunda. Efsun da istediğini elde etmek üzeredir. Arda her şeyin başına geçecek ve Efsun konağa hiç olmadığı kadar güçlü dönecektir. Hülya ise Ardanın sır gibi sakladığı kız arkadaşına ulaşır ancak adres yanlıştır. Zeynep’e ulaşan Hülya onun da hayatını mahveder. Efsun gerçek bir Atahan olurken ne Bahar ne de Hülya başlarına gelecek felaketin farkında bile değillerdir.
Öğrendiklerin de ise hayatlarında ki en büyük şoku yaşarlar. Bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. O Hayat Benim 70.Bölüm Fragmanı Bahar Ezgi Asaroğlu 21 yaşında dünya güzeli bir kız. İncelikli, samimi, iyi niyetli. İnsanları mutlu etmekten hoşlanıyor. Bahar aslında Mehmet Emir Atahan’ın kızı. Ne annesi Hasret’i, ne de gerçek babası Mehmet Emir’i tanıyor. Dedesi Yusuf’un doğar doğmaz emanet ettiği Nuran ve İlyas’la birlikte yaşıyor. Nuran’ı annesi, İlyas’ı da babası biliyor. Bir de ailenin öz kızı Efsun var tabi aynı çatı altında Kendine ait hayatın ancak kıyısında kalabiliyor Bahar. Hayatını çalan kız kardeşi Efsun ve üvey annesi Nuran yüzünden O Hayat Benim 70.Bölüm Fragmanı 29 Kasım Pazar fox tv
Gamsız Hayat dizisi 6.Bölüm Fragmanı 29 Kasım Pazar
Gamsız Hayat 6.Bölüm Fragmanı 29 Kasım Pazar Gamsız Hayat 6.Bölüm seyret Gamsız Hayat 6.Bölüm Fragmanı izle Mert, Tayfun’un intikamını alabilecek mi? Yapımcılığını, Koliba Film’in, yönetmenliğini ise Hakan Gürtop’un üstlendiği “Gamsız Hayat” dizisinin başrollerini Ceyda Ateş, Ali Aksöz ve Ahmet Rıfat Şungar paylaşıyor. Gamsız Hayat”ın 5. bölümünde; Mert’in Tayfun Hoca’nın başına gelenleri öğrenmek için kurduğu plan işe yaramış, Ela genç adama âşık olmuştur. Kaan, ilişkilerini öğrenince deliye döner.
Ela’nın anne babası da onları ayırmak için devreye girer. Gamsız Hayat 6.Bölüm Fragmanı Ancak birbirlerinden vazgeçmeye niyetleri yoktur. Ta ki Ela, Mert’in mahallesinde linç edilmekten son anda kurtulana kadar. Ela, suçluluk duygusu ve bunca nefret ve öfkenin hedefi haline gelmesiyle birlikte, hemen Amerika’ya gitmeye karar verir. Bu, Mert’in genç kızdan gerçekleri öğrenme planının suya düşmesi demektir. Tayfun’un intikamını alabilmek için Ela’yı durdurmak zorundadır. Ancak çok geçtir; Kaan ve Ela çoktan havaalanına gelmişlerdir. Gamsız Hayat 6.Bölüm Fragmanı 29 Kasım Pazar show tv
Hatırla Gönül dizisi 7.Bölüm Fragmanı 29 Kasım Pazar
Hatırla Gönül 7.Bölüm Fragmanı 29 Kasım Pazar Hatırla Gönül 7.Bölüm seyret Hatırla Gönül 7.Bölüm Fragmanı izle Gönül hafızasını kaybediyor!Gönülün durumundan faydalanan Tekin ona evli ve mutlu oldukları yepyeni bir dünya kurmuştur. Yusuf ise yaşam ile ölüm arasında bir yerde tutunmaya çalışmaktadır. Gönül hatırlayamadığı yaşamına ait sorularla boğuşurken, Tekin sürdürdüğü ikili yaşamı gizli tutmak için her şeyi yapar. Ancak hesaplamadığı bir durum şok edici bir haberle karşısına çıkacaktır. Hatırla Gönül 7.Bölüm Fragmanı Tekin, Gönül ve Yusuf’tan hesap soruyor!
Gönül sonunda Yusuf’la mutluluğu yakalamıştır. Deliye dönen Tekin acımasızca hesap sorar. Yusuf her yerde Gönül’ü ararken perişan haldeki Gönül, Tekin’in tehditlerine boyun eğmek zorunda kalır. İki düşman babanın bir araya gelmesiyle gerilim tırmanacak, ancak asıl tehlike beklenmeyen bir yerden gelerek herkesin hayatını bir anda değiştirecektir. Hatırla Gönül 7.Bölüm Fragmanı 29 Kasım Pazar star tv
Güneşin Kızları dizisi 24.Bölüm Fragmanı 30 Kasım ...
Kırgın Çiçekler dizisi 23.Bölüm Fragmanı 30 Kasım ...
Paramparça dizisi 43.Bölüm Fragmanı 30 Kasım Pazar...
Yeşil Deniz dizisi 49.Bölüm Fragmanı 30 Kasım Paza...
O Hayat Benim dizisi 70.Bölüm Fragmanı 29 Kasım Pa...
Gamsız Hayat dizisi 6.Bölüm Fragmanı 29 Kasım Paza...
Hatırla Gönül dizisi 7.Bölüm Fragmanı 29 Kasım Paz...
Baba Candır dizisi 16.Bölüm Fragmanı 29 Kasım Paza...
Evli ve Öfkeli dizisi 8.Bölüm Fragmanı 29 Kasım Pa...
İnadına Aşk 22.Bölüm Fragmanı 26 Kasım Perşembe
Kurtlar Vadisi Pusu 273.Bölüm Fragmanı 26 Kasım Pe...
Kiraz Mevsimi 59.Bölüm Fragmanı 28 Kasım Cumartesi...
Güllerin Savaşı 59.Bölüm Fragmanı 28 Kasım Cumarte...
Çilek Kokusu 23.Bölüm Fragmanı 28 Kasım Cumartesi
Kara Ekmek 33.Bölüm Fragmanı 27 Kasım Cuma
Kiralık Aşk 23.Bölüm Fragmanı 27 Kasım Cuma
Arka Sokaklar 378.Bölüm Fragmanı 27 Kasım Cuma
İlişki Durumu Karışık 20.Bölüm Fragmanı 28 Kasım C...
read more
save

0 comments