Ugg Boots Hvad skal bære med fåreskind eller Ugg støvler

nikesko posted on Sep 11, 2013 at 07:01PM
Stilarter af fåreskind og Ugg støvler

Fåreskind og ugg støvler er tilgængelige i korte og høje stilarter. Kvinders ugg støvler og fåreskind støvler fås i farver fra pink og lilla, tan og brun, mens mænd er tilgængelige i den mere neutrale farver. Nogle har chunky hæle og snørebånd, mens andre er flad-heeled slip-ons.
Hvornår skal bære fåreskind eller Ugg støvler

Fåreskind og ugg støvler er en afslappet type af boot. UGG støvler er usædvanligt varme og er fantastisk til koldt vejr (op til-30 grader Fahrenheit) - men de bør ikke bæres i alt for mudret eller våde betingelser. Hvis du er på udkig efter varme mens du traske rundt om huset eller byen, et fåreskind eller ugg boot vil være ideelt, men hvis du har brug for en boot for mere alvorlig vinter vejr betingelser, kan du prøve et par snow støvler i stedet.
Hvad skal bære med fåreskind eller Ugg støvler

For piger og kvinder ser ugg støvler fantastisk med stram-benede jeans skjules i dem eller med korte nederdele parret med uigennemsigtige strømpebukser eller bare ben. For fyre, ugg støvler arbejde stor med jeans, og give en meget afslappet, eller robust udseende, afhængigt af jeansene eller skjorte du bære med ugg støvler. Varmen fra et fåreskind eller ugg boot betyder, at de kan bæres uden sokker eller slange, selv i nogle af de koldeste betingelser.
Sådan Care for fåreskind eller Ugg støvler

Til almindelig rengøring tips, kan du have et kig på denne hvordan ren UGG støvler video.

For at være på den sikre side, også tjekke med producenten eller forhandleren, hvor du har købt støvler til deres specifikke instruktioner. Hvis du har spørgsmål, Spørg dem før du tager skridt til at rense dine støvler.

Nogle beslutningstagere af fåreskind og ugg støvler også tilbyde produkter lavet specielt til rengøring, beskyttelse og conditioning ugg støvler. Det anbefales, at du finde de producent-anbefalede produkter for at beskytte dine støvler, som alternative produkter kunne skade dem.

Ugg Boots 1 reply

Click here to write a response...
il y a plus d’un an cathyjudy said…
Jeg har lige hørt et sted cheapimport.co
Det sælger UGG støvler, kvaliteten af ​​det er meget godt.
Måske et godt valg for dig.