add a link

Kalp Atışı 13.Bölüm Fragmanı

ajouter un commentaire
Fanpup says...
I remember visiting this website once...
It was called Kalp Atışı 13.Bölüm Fragmanı
Here's some stuff I remembered seeing:
Kalp Atışı 12. Bölüm 2.Fragmanı, Kalp Atışı izle
Ziyanur’un, açıklamarıyla babanesinin ölümünde herkesin parmağı olduğunu öğrenen Eylül, Kalp Atışı 13.Bölüm Fragmanı yaşanacak son olaylarla merakla beklenilmektedir. Ali Asaf’ın, en çok korktuğu olay başına gelmiştir. Sevdiği kadının güvenini kaybetme ihtimali onu korkutmaktadır.
Yeni bölümü ile 29 Eylül Cuma günü kaldığı yerden edecek edecek Kalp Atışı Fragman yayınlandığında izleyebilirsiniz.
Kalp Atışı 11.Bölüm 3.Fragmanı Web’e Özel
Geçen hafta yaşanan son olaylarda Eylül, ilk defa yaşayamadığı çoçukluğunda ki hislere geri dönerek Ali Asaf, sayesinde asla uyandırılmak istemediği bir rüyada gibi hissetmiştir....
Kalp Atışı 3.Bölümünde Neler Olacak? (14 Temmuz Cuma)
Kalp Atışı İpek Kimdir? ( Eylül Kardeşi Yeni Doktor )
Geniş ve kapsamlı en büyük Fan sitesidir. Anlık olarak gelişmeleri takip eder, güncel, özgün şekilde ziyaretçilere haber olarak sunar. Site telif haklarına saygılı olup kamuoyuna sunulan reklam amaçlı materyalleri içerk olarak sunmaktadır. Sizlere en doğru bilgiyi ulaştırmak için Kalp Atışı Dizisi takip edenleri için çalışıyoruz, Sosyal medyadan takip ederek beraber destekleyeceğiz, üstelik bölüm sonlarında yorumlayarak herkesin düşüncelerini yayınlayarak dizinin binlerce hayranına ulaşabileceksiniz. Yeni bilgiler, gelişmeler için. Sürekli takipte kalın.
read more
save

0 comments