add a link

Black Veil Brides (translate needed)

ajouter un commentaire
Fanpup says...
I remember visiting this website once...
It was called Black Veil Brides - fan van - 7Days
Here's some stuff I remembered seeing:
Voor een betere ervaring tijdens het gebruik van deze site, kun je upgraden naar een moderne browser.
ik kijk niet zo vaak TV, alleen programma\'s die me leuk lijken via de NPO-app op m\'n... -- Door
Tess en Lizzie op Beste Vrienden Quiz >
Wij zitten in groep 7 en we willen heel erg graag meedoen met de beste vrienden quiz we... -- Door
Heb deze in de kerstvakantie voor een vriendin gemaakt en we zaten echt te smullen. Ze... -- Door
hallo Bart ik wil mij en mijn beste vriendin opgeven ik heb het al geprobeerd op die... -- Door
superleuk boek ik kon gewoon niet meer stoppen met lezen, nu mijn lievelingsboek wou... --
In de rubriek Fan Van vertellen lezers van 7Days over hun favoriete artiest. Deze week: Floor (14) over Black Veil Brides.
\'De muziekstijl van Black Veil Brides? Hardrock, zou ik zeggen. Ik weet niet eens precies meer hoe ik ze heb ontdekt. Ik geloof dat ik ze een keer tegenkwam op YouTube en dacht: waarom niet proberen?
Ik luisterde al naar bands zoals My Chemical Romance en Sleeping With Sirens, die maken muziek in een beetje dezelfde stijl. Black Veil Brides steekt daar voor mij bovenuit omdat ze de boodschap van jezelf zijn heel mooi overbrengen. Vooral in het nummer Falling Angels. De tekst is mooi, ze spreken vaak in de wij-vorm. Ze geven je echt het gevoel dat je niet alleen bent. 
De band heeft vier albums. Mijn favoriet is het derde: Wreched and Divine. Daarin zit een verhaallijn: de bandleden zijn de rebellen die vechten tegen Fear, de grote macht. In het begin lijden de rebellen maar aan het einde overwinnen ze Fear. Vorig jaar ben ik naar België geweest om de band te zien, het optreden in Nederland was al uitverkocht. Ze betrokken het publiek echt bij de show door praatjes te maken en mensen mee te laten zingen. Iedereen was er ook echt voor hen, dat gaf een heel leuke sfeer.
Onbegrip Niet al mijn vriendinnen begrijpen wat ik leuk vind aan de band. Het is best een extreme stijl, die accepteert niet iedereen heel makkelijk. Maar als ik op straat loop met mijn shirt van Black Veil Brides aan dan krijg ik best wel eens een reactie. Dan roepen mensen: Hé, dat is een leuke band!’ Je hebt heel snel een leuk gesprek met andere fans.’  
Ben jij dol op een band, DJ, rapper, zanger of wat voor artiest dan ook? Vertel er dan over in 7Days! Mail je naam, leeftijd en favoriete artiest naar jelger.woudstra@sevendays.nl en dan nemen we contact met je op voor een interview.
Benieuwd waar andere 7Days-lezers fan van zijn? Alle eerdere afleveringen van deze rubriek vind je op Sevendays.nl/fanvan.
Fan Van: Alain Clark In de rubriek Fan Van vertellen lezers van 7Days over hun favoriete artiest. Deze …
Fan Van: The Beatles In de rubriek Fan Van vertellen lezers van 7Days over hun favoriete artiest. Deze …
Fan Van: VIXX In de rubriek Fan Van vertellen lezers van 7Days over hun favoriete artiest. Deze week: Hanna …
Fan Van: The Black Keys In de rubriek Fan Van vertellen lezers van 7Days over hun favoriete artiest. Deze …
Let op: Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden door 7Days verwijderd.
read more
save

0 comments